Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul Corporativ

Vivifying Minimalism

Designul Corporativ Livrarea a fost crearea unui spațiu contemporan care să personalizeze terapiile bazate pe tehnologie avansată, oferind în același timp tratamente spa clasice. Propunerea rezultată a fost crearea unui spațiu dinamic care să emită austeritatea laboratoarelor științifice, adăugând în același timp conotații familiare de interioare clasice calde. Inspirația pentru lobby-ul de la sol a venit din filozofia zen și natura dyadică a cosmosului. Lavaplaster alb aluziează rațiunea clinică albă și științifică, maro ciocolată din paleta clasică, care indică conotațiile gustative ale dorințelor umane.

Denumirea proiectului : Vivifying Minimalism, Numele proiectanților : Helen Brasinika, Numele clientului : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism Designul Corporativ

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.