Revista de proiectare
Revista de proiectare
Biroul

White Paper

Biroul Interiorul asemănător pânzei materializează un spațiu pentru contribuția creativă a proiectanților și creează oportunități pentru expoziția de amploare a procesului de proiectare. Pe măsură ce fiecare proiect progresează, pereții și plăcile sunt acoperite cu cercetări, schițe de proiectare și prezentări, înregistrând evoluția fiecărui proiect și devenind jurnalul proiectanților. Podelele albe și ușa din alamă, care sunt folosite unic și îndrăzneț pentru o utilizare zilnică robustă, colectează amprentele și amprentele de la personal și clienți, asistând la creșterea companiei.

Denumirea proiectului : White Paper, Numele proiectanților : Lam Wai Ming, Numele clientului : Design Systems Ltd..

White Paper Biroul

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.