Revista de proiectare
Revista de proiectare
Spațiul De Expoziție Și Negociere

All Love in Town Sales Center

Spațiul De Expoziție Și Negociere Spațiul comercial ar putea fi, de asemenea, o zonă de activitate orientată spre afaceri, plină de artă și estetică, la fel de mult ca un teatru și un muzeu. Puțini dintre designeri nu au crezut niciodată că combinația intensă de oameni și împrejurimi devine atât de esențială decât ne-am fi așteptat. Am creat un spațiu interior care a atins un acord cu oamenii care intră în el, folosind la maxim materialele cu prețuri reduse, becuri, Ping Pong și bile de decorațiuni de Crăciun. luni în acea perioadă în întreaga industrie, datorită designului distinctiv.

Denumirea proiectului : All Love in Town Sales Center, Numele proiectanților : Raynon Chiu, Numele clientului : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Spațiul De Expoziție Și Negociere

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.