Revista de proiectare
Revista de proiectare
Sertarul

Black Labyrinth

Sertarul Black Labyrinth de Eckhard Beger pentru ArteNemus este un sertar vertical cu 15 sertare care își inspiră din dulapurile medicale asiatice și din stilul Bauhaus. Aspectul său arhitectural întunecat este adus la viață prin raze luminoase cu trei puncte focale care sunt reflectate în jurul structurii. Concepția și mecanismul sertarelor verticale cu compartimentul lor rotativ transmit piesei aspectul său intrigant. Structura de lemn este acoperită cu furnir vopsit negru în timp ce marchetarea este realizată în arțar flăcată. Furnirul este uns pentru a obține un finisaj satinat.

Sculpturile Urbane

Santander World

Sculpturile Urbane Santander World este un eveniment de artă publică care cuprinde un grup de sculpturi care sărbătorește arta și să înveșească orașul Santander (Spania) pentru pregătirea Campionatului Mondial de Sailing Santander 2014. Sculpturile au o înălțime de 4,2 metri, sunt realizate din tablă de oțel și fiecare dintre ele sunt realizate de diferiți artiști vizuali. Fiecare dintre piese reprezintă conceptual cultura unul dintre cele 5 continente. Semnificația este să reprezinți dragostea și respectul pentru diversitatea culturală ca un instrument de pace, prin ochii diferiților artiști și să arate că societatea salută diversitatea cu brațele deschise.

Afișul

Chirming

Afișul Când Sook era tânără, a văzut o pasăre drăguță pe munte, dar pasărea a zburat repede, lăsând doar sunete în urmă. S-a uitat în sus spre cer pentru a găsi pasărea, dar tot ce putea vedea era ramuri de copac și pădure. Pasărea a continuat să cânte, dar habar n-avea unde este. De foarte mici, păsările erau ramurile copacilor și pădurea mare pentru ea. Această experiență a făcut-o să vizualizeze sunetul păsărilor precum pădurea. Sunetul păsării relaxează mintea și corpul. Acest lucru i-a atras atenția și a combinat-o cu mandala, care reprezintă vizual vindecarea și meditația.

Catalog

Classical Raya

Catalog Un lucru despre Hari Raya - este că melodiile Raya atemporale de altădată rămân aproape de inimile oamenilor până în zilele noastre. Ce modalitate mai bună de a face toate acestea decât cu o temă „Raya clasică”? Pentru a scoate în evidență esența acestei teme, catalogul de împiedicare cadou este proiectat să semene cu un disc de vinil vechi. Scopul nostru a fost să: 1. Creăm o piesă specială de design, mai degrabă decât pagini care conțin imagini vizuale ale produsului și prețurile respective. 2. Generați un nivel de apreciere pentru muzica clasică și artele tradiționale. 3. Scoateți spiritul lui Hari Raya.

Instalarea Interactivă De Artă

Pulse Pavilion

Instalarea Interactivă De Artă Pulse Pavilion este o instalație interactivă care unește lumina, culorile, mișcarea și sunetul într-o experiență multisenzorială. La exterior este o simplă cutie neagră, dar intrând, unul este cufundat în iluzia că luminile led, sunetul pulsant și graficele vibrante creează împreună. Identitatea colorată a expoziției este creată în spiritul pavilionului, folosind graficele din interiorul pavilionului și un font proiectat personalizat.

Animația Comercială

Simplest Happiness

Animația Comercială În zodiacul chinezesc, 2019 este anul porcului, așa că Yen C a proiectat porcul feliat și este un punct în „multe filme fierbinți” în limba chineză. Personajele fericite sunt în conformitate cu imaginea canalului și cu sentimentele fericite pe care canalul vrea să le ofere publicului său. Videoclipul este combinația a patru elemente de filme. Copiii care se joacă pot arăta cel mai bine fericirea pură și speră că publicul va avea același sentiment urmărind filmul.