Revista de proiectare
Revista de proiectare
Catalog

Classical Raya

Catalog Un lucru despre Hari Raya - este că melodiile Raya atemporale de altădată rămân aproape de inimile oamenilor până în zilele noastre. Ce modalitate mai bună de a face toate acestea decât cu o temă „Raya clasică”? Pentru a scoate în evidență esența acestei teme, catalogul de împiedicare cadou este proiectat să semene cu un disc de vinil vechi. Scopul nostru a fost să: 1. Creăm o piesă specială de design, mai degrabă decât pagini care conțin imagini vizuale ale produsului și prețurile respective. 2. Generați un nivel de apreciere pentru muzica clasică și artele tradiționale. 3. Scoateți spiritul lui Hari Raya.

Denumirea proiectului : Classical Raya, Numele proiectanților : Vincent Teoh Boon Seang, Numele clientului : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Catalog

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.