Revista de proiectare
Revista de proiectare
Instalarea Interactivă De Artă

Pulse Pavilion

Instalarea Interactivă De Artă Pulse Pavilion este o instalație interactivă care unește lumina, culorile, mișcarea și sunetul într-o experiență multisenzorială. La exterior este o simplă cutie neagră, dar intrând, unul este cufundat în iluzia că luminile led, sunetul pulsant și graficele vibrante creează împreună. Identitatea colorată a expoziției este creată în spiritul pavilionului, folosind graficele din interiorul pavilionului și un font proiectat personalizat.

Denumirea proiectului : Pulse Pavilion, Numele proiectanților : József Gergely Kiss, Numele clientului : KJG Design.

Pulse Pavilion Instalarea Interactivă De Artă

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.