Revista de proiectare
Revista de proiectare
Clubul De Înot

Loong

Clubul De Înot Combinarea întreprinderilor orientate către servicii și noi forme de afaceri este o tendință. Proiectantul integrează experimental funcțiile subsidiare ale proiectului cu activitățile principale, re-optimizează principalele funcții ale antrenamentului sportiv părinți-copii și construiește proiectul într-un spațiu cuprinzător pentru înot și educație sportivă, integrând divertisment și timp liber.

Clubul Pentru Copii

Meland

Clubul Pentru Copii Întregul proiect a completat expresia excelentă a spațiului de joacă interior pentru părinți-copii, arătând un grad ridicat de completitudine și consecvență în raționalitatea și narativul spațial. Designul subtil al liniei conectează diferite zone funcționale și realizează raționalitatea fluxurilor de vizitatori. Narațiunea spațiului, la rândul său, conectează diferite spații printr-un complot și îi determină pe consumatori să experimenteze minunata călătorie a interacțiunii părinte-copil.

Apartamentul

Home in Picture

Apartamentul Proiectul este un spațiu de locuit creat pentru o familie de patru copii cu doi copii. Atmosfera de dreamland creată de designul casei provine nu numai din lumea basmului creată pentru copii, ci și din simțul futurist și șocul spiritual adus de provocarea cu privire la mobilierul de casă tradițional. Nefiind legat de metode și modele rigide, proiectantul a dezintegrat logica tradițională și a prezentat o nouă interpretare a stilului de viață.

Designul Rezidențial

Inside Out

Designul Rezidențial Proiectantul de arhitectură primul proiect independent de design interior individual, selectând un amestec de mobilier japonez și nordic pentru a crea o atmosferă confortabilă și plăcută. Lemnul și țesătura sunt utilizate în mare parte în întregul apartament cu amenajări minime de lumină. Conceptul "Inside Out" cutie de lemn dezvăluită cu intrarea și coridorul de lemn conectate, în timp ce este deschisă în camera de zi ca „Înăuntru & quot; prezentare de cărți și expoziții de artă, cu camere ca "exterior" buzunarul spațiilor care servesc funcții de locuit.

Sediul Central

Nippo Junction

Sediul Central Sediul central Nippo este construit pe o intersecție cu mai multe straturi a infrastructurii urbane, a unei autostrăzi și a unui parc. Nippo este o companie lider în domeniul construcțiilor de drumuri. Ei definesc Michi, care înseamnă „stradă” în limba japoneză, ca bază a conceptului lor de design ca „ceea ce conectează o varietate de componente”. Michi conectează clădirea cu contextul urban și, de asemenea, conectează spații individuale de lucru unele cu altele. Michi a fost îmbunătățit pentru a crea conexiuni creative și pentru a realiza Junction Place un loc de muncă unic posibil doar aici la Nippo.

Casa Privată

Bbq Area

Casa Privată Proiectul zonei de grătar este un spațiu care permite gătirea în aer liber și reunirea familiei. În Chile, zona de grătar este de obicei situată departe de casă, însă în acest proiect face parte din casă unind-o cu grădina, folosind ferestre mari pliante luminoase care permit magia spațiului din grădină să curgă în casă. Cele patru spații, natura, piscina, masa și gătitul sunt unite într-un design unic.