Revista de proiectare
Revista de proiectare
Designul De Birou

Brockman

Designul De Birou Ca o firmă de investiții bazată în comerțul minier, eficiența și productivitatea sunt aspecte cheie în rutina de afaceri. Designul a fost inițial inspirat de natură. O altă inspirație evidentă în proiectare este accentul pe geometrie. Aceste elemente cheie au fost în fruntea proiectelor și au fost astfel transpuse vizual prin utilizarea unor înțelegeri geometrice și psihologice ale formei și spațiului. În menținerea prestigiului și reputației clădirii comerciale de talie mondială, o arenă corporativă unică se naște prin utilizarea sticlei și a oțelului.

Denumirea proiectului : Brockman , Numele proiectanților : Catherine Cheung, Numele clientului : THE XSS LIMITED.

Brockman  Designul De Birou

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.