Revista de proiectare
Revista de proiectare
Centrul De Informații Temporare

Temporary Information Pavilion

Centrul De Informații Temporare Proiectul este un pavilion temporar mix-use la Trafalgar, Londra, pentru diverse funcții și evenimente. Structura propusă subliniază noțiunea de „temporare” prin utilizarea reciclării containerelor de transport ca material de construcție primar. Natura sa metalică este menită să stabilească o relație contrastantă cu clădirea existentă, consolidând natura de tranziție a conceptului. De asemenea, expresia formală a clădirii este organizată și aranjată în mod aleatoriu creând un reper temporar pe șantier pentru a atrage interacțiunea vizuală pe durata scurtă a clădirii.

Denumirea proiectului : Temporary Information Pavilion, Numele proiectanților : Yu-Ngok Lo, Numele clientului : YNL Design.

Temporary Information Pavilion Centrul De Informații Temporare

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.