Revista de proiectare
Revista de proiectare
Showroom, Retail, Librărie

World Kids Books

Showroom, Retail, Librărie Inspirat de o companie locală pentru a crea o librărie durabilă, complet operațională pe o mică amprentă, RED BOX ID a folosit conceptul de „carte deschisă” pentru a proiecta o nouă experiență de vânzare cu amănuntul care susține comunitatea locală. Situat în Vancouver, Canada, World Kids Books este primul showroom, al doilea magazin de librărie și al treilea magazin online. Contrastul îndrăzneț, simetria, ritmul și pop-ul de culoare atrag oamenii și creează un spațiu dinamic și distractiv. Este un exemplu excelent despre cum poate fi îmbunătățită o idee de afaceri prin designul interior.

Denumirea proiectului : World Kids Books, Numele proiectanților : Maria Drugoveiko, Numele clientului : World Kids Books.

World Kids Books Showroom, Retail, Librărie

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.