Revista de proiectare
Revista de proiectare
Restaurant Barbeque

Grill

Restaurant Barbeque Scopul proiectului este remodelarea atelierului de reparații de motociclete de 72 mp existent într-un nou restaurant Barbeque. Domeniul de lucru include o reproiectare completă a spațiului exterior și interior. Exteriorul a fost inspirat dintr-un cuplaj grile Barbeque cu schema simplă de culoare alb-negru a cărbunelui. Una dintre provocările acestui proiect este să se potrivească cerințelor programatice agresive (40 de locuri în zona de luat masa) într-un spațiu atât de mic. În plus, trebuie să lucrăm cu un buget mic neobișnuit (40.000 USD), care include toate unitățile HVAC noi și o bucătărie comercială nouă.

Denumirea proiectului : Grill, Numele proiectanților : Yu-Ngok Lo, Numele clientului : YNL Design.

Grill Restaurant Barbeque

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.