Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reședința

Cheung's Residence

Reședința Reședința este proiectată cu simplitate, deschidere și lumină naturală. Amprenta clădirii reflectă constrângerea amplasamentului existent, iar expresia formală este menită să fie curată și simplă. Un atrium și un balcon sunt situate în partea de nord a clădirii care luminează intrarea și zona de luat masa. Ferestrele glisante sunt prevăzute la capătul de sud al clădirii, unde sufrageria și bucătăria trebuie să maximizeze luminile naturale și să ofere flexibilitate spațială. Lucernele sunt propuse în întreaga clădire pentru a consolida și mai mult ideile de proiectare.

Denumirea proiectului : Cheung's Residence, Numele proiectanților : Yu-Ngok Lo, Numele clientului : YNL Design.

Cheung's Residence Reședința

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.