Revista de proiectare
Revista de proiectare
Reînnoirea Urbană

Tahrir Square

Reînnoirea Urbană Piața Tahrir este coloana vertebrală a istoriei politice egiptene și, prin urmare, revigorarea designului său urban este un deziderat politic, de mediu și social. Planul principal presupune închiderea unora dintre străzi și îmbinarea lor în piața existentă fără a deranja fluxul de trafic. Au fost create apoi trei proiecte pentru a găzdui o funcție de agrement și comercial, precum și un memorial pentru a marca istoria politică modernă a Egiptului. Planul a avut în vedere suficient spațiu pentru zonele de plimbare și ședere și un raport ridicat de zonă verde pentru a introduce culoarea în oraș.

Denumirea proiectului : Tahrir Square, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Tahrir Square Reînnoirea Urbană

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.