Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colectarea Băilor

CATINO

Colectarea Băilor CATINO se naște din dorința de a da formă unui gând. Această colecție evocă poezia vieții cotidiene prin elemente simple, care reinterpretă arhetipurile existente ale imaginației noastre într-un mod contemporan. Acesta sugerează reîntoarcerea la un mediu de căldură și soliditate, prin utilizarea lemnelor naturale, prelucrate din solid și asamblate pentru a rămâne veșnice.

Identitatea Corporativă

Predictive Solutions

Identitatea Corporativă Predictive Solutions este un furnizor de produse software pentru analiză prognostică. Produsele companiei sunt utilizate pentru a face predicții prin analizarea datelor existente. Marca companiei - sectoarele unui cerc - seamănă cu graficele de tip grafice și, de asemenea, cu o imagine foarte stilizată și simplificată a unui ochi în profil. Platforma de marcă „aruncă lumina” este un driver pentru toate graficele mărcii. Atât forme fluide schimbătoare, abstracte, cât și ilustrații tematice simplificate sunt utilizate ca grafică suplimentară în diferite aplicații.

Identitatea Corporativă

Glazov

Identitatea Corporativă Glazov este o fabrică de mobilă dintr-un oraș cu același nume. Fabrica produce mobilier ieftin. Deoarece designul unui astfel de mobilier este destul de generic, s-a decis să se bazeze conceptul de comunicare pe literele 3D „din lemn” originale, cuvintele compuse din astfel de litere simbolizează seturile de mobilier. Literele alcătuiesc cuvinte „mobilier”, „dormitor” etc sau nume de colecție, acestea sunt poziționate pentru a semăna cu piesele de mobilier. Literele 3D conturate sunt similare cu schemele de mobilier și pot fi utilizate pe papetărie sau pe fundaluri fotografice pentru identificarea mărcii.

Lavoarul

Angle

Lavoarul Există o mulțime de lavoare cu un design excelent în lume. Dar ne oferim să vedem acest lucru dintr-un unghi nou. Vrem să oferim oportunitatea de a ne bucura de procesul de utilizare a chiuvetei și de a ascunde detalii atât de necesare, dar non-estetice precum gaura de scurgere. „Unghiul” este designul laconic, în care s-au gândit toate detaliile pentru utilizarea confortabilă și sistemul de curățare. În timpul utilizării, nu observați gaura de scurgere, totul pare ca apa să dispară pur și simplu. Acest efect, asociat cu o iluzie optică este obținut printr-o locație specială a suprafețelor chiuvetei.

Tipografia

Red Script Pro typeface

Tipografia Red Script Pro este un font unic inspirat de noile tehnologii și gadgeturi pentru forme alternative de comunicare, conectându-ne armonios cu formele sale de scrisori gratuite. Inspirat de iPad și proiectat în Perii, este exprimat într-un stil de scriere unic. Conține alfabetul englez, grec și chirilic și acceptă peste 70 de limbi.

Difuzorul Portabil

Ballo

Difuzorul Portabil Studioul elvețian de design BERNHARD | BURKARD a proiectat un difuzor unic pentru OYO. Forma vorbitorului este o sferă perfectă, fără suport real. Difuzorul BALLO se așează, se rulează sau se blochează pentru o experiență muzicală de 360 de grade. Designul respectă principiile designului minimalist. O centură colorată îmbină două emisfere. Protejează difuzorul și crește tonurile de bas când este întins pe o suprafață. Difuzorul vine cu o baterie încărcată de litiu încărcată și este compatibil cu majoritatea dispozitivelor audio. Jack-ul de 3.5 mm este un conector obișnuit pentru căști. Difuzorul BALLO este disponibil în zece culori diferite.