Revista de proiectare
Revista de proiectare
Ambalajul Cu Fructe De Mare

PURE

Ambalajul Cu Fructe De Mare Conceptul acestui nou gamerange de produse este „Free from”. Pentru a spune simplu, am creat un design neobișnuit relaxat. De obicei, pentru fructele de mare conserve sunt ambalaje întunecate și înghesuite, designul nostru este „lipsit de” orice balast optic. Pe de altă parte, gama este destinată și persoanelor sensibile la alergii și alimente. Deci pare aproape deliberat un fel de medicament. Vânzarea a început în ianuarie 2013 și este extrem de reușită. Feedback-ul afacerii cu amănuntul este: Am așteptat de foarte mult timp un concept bun și bine gândit. Clientul o va iubi.

Denumirea proiectului : PURE, Numele proiectanților : Bettina Gabriel, Numele clientului : gabriel design team – Hamburg.

PURE Ambalajul Cu Fructe De Mare

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.