Revista de proiectare
Revista de proiectare
Inelul

The Empress

Inelul Piatra de frumusețe fantastică - pirop - esența sa aduce măreția și solemnitatea. Aceasta este frumusețea și unicitatea pietrei identificate imaginea, care este destinată decorarea viitoare. Era nevoie de crearea unui cadru unic pentru piatră, care să-l poarte în aer. Piatra a fost trasă dincolo de metalul său de susținere. Această formulă senzuală pasiune și forță atrăgătoare. A fost important să păstrăm conceptul clasic, susținând percepția modernă a bijuteriilor.

Identitatea Corporativă

Jae Murphy

Identitatea Corporativă Spațiul negativ este folosit deoarece îi face pe spectatori curioși și odată ce experimentează acel moment Aha, îi plac instantaneu și îl memorează. Marcajul de logo are inițialele J, M, camera și trepiedul încorporate în spațiul negativ. Întrucât Jae Murphy fotografiază adesea copiii, scările mari, formate de nume și camera cu poziție joasă sugerează că copiii sunt bineveniți. Prin designul Corporate Identity, ideea de spațiu negativ din logo este dezvoltată în continuare. Adăugă o nouă dimensiune fiecărui element și face ca sloganul, O viziune neobișnuită a locului comun, să fie adevărat.

Brosa

The Sunshine

Brosa Caracteristica acestei bijuterii este că aici s-a folosit o formă complexă de piatră mare, care este setată pe cadru invizibil (aer). Vizualizarea designului bijuteriilor deschide doar tehnologia de asamblare a ascunzării pietrelor. Piatra în sine este deținută de două obiecte discrete și placă subțire împletită cu diamante. Această placă este baza tuturor broșelor cu structură de sprijin. Ține și a doua piatră. Întreaga compoziție a fost posibilă după piatra principală de măcinare.

Două Locuri

Mowraj

Două Locuri Mowraj este un două locuri proiectat pentru a întruchipa spiritul de stil etnic egiptean și gotic. Forma sa a derivat din Nowrag, versiunea egipteană a săniei de treiere modificată pentru a întruchipa flerul gotic, fără a compromite esența sa antediluviană etnică. Designul este lacat negru, cu gravuri artizanale etnice egiptene atât pe brațe cât și pe picioare, precum și tapițerie bogată din catifea accesorizată cu șuruburi și inele de tragere, oferindu-i un aspect medieval aruncat ca gotic.

Casa Rezidențială

Tempo House

Casa Rezidențială Acest proiect este o renovare completă a unei case în stil colonial într-unul dintre cele mai fermecătoare cartiere din Rio de Janeiro. Situat pe un site extraordinar, plin de copaci și plante exotice (planul de peisaj original al faimosului arhitect peisaj Burle Marx), obiectivul principal a fost integrarea grădinii exterioare cu spațiile interioare prin deschiderea de ferestre și uși mari. Decorația are mărci italiene și braziliene importante, iar conceptul său este de a o avea ca pânză, astfel încât clientul (un colecționar de artă) să își poată afișa piesele preferate.

Trusa Multifuncțională De Construcție

JIX

Trusa Multifuncțională De Construcție JIX este un kit de construcție creat de artistul vizual și designerul de produse Patrick Martinez. Este alcătuit din elemente modulare mici, care sunt concepute special pentru a permite conectarea paielelor standard de băut, pentru a crea o mare varietate de construcții. Conectorii JIX vin în grile plate care se desprind, se intersectează și se blochează în loc. Cu JIX puteți construi totul, de la structuri ambițioase de dimensiuni de cameră, până la sculpturi complexe de masă, toate folosind conectori JIX și paie de băut.