Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colier

Extravaganza

Colier Un colier elegant inspirat de rufe, decorațiuni antice ale gâtului, pe care le puteți vedea pe multe tablouri frumoase din secolele XVI și XVII. Caracterizat printr-un design contemporan și modern, simplificând stilul tipic ruffs încercând să-l facă modern și contemporan. Un efect sofisticat care dă eleganță purtătorului, folosind culori negru sau alb permite o multiplicitate de combinații cu un design modern și pur. Un colier dintr-o bucată, flexibil și ușor. Un material neprețuit, dar cu un design impresionant de modă înaltă, care face din acest colier nu doar o bijuterie, ci un ornament nou pentru corp.

Denumirea proiectului : Extravaganza, Numele proiectanților : Dario Scapitta, Numele clientului : Dario Scapitta Design.

Extravaganza Colier

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.