Revista de proiectare
Revista de proiectare
Rochia

Nyx's Arc

Rochia Când lumina pătrunde prin ferestre cu un nivel fin, va produce un nivel de iluminare estetică, iluminare pentru a aduce oamenii în cameră atunci când misterios și liniștit mintea, ca Nyx cu un misterios și tăcut, utilizarea de țesături laminate și întoarceți-vă spre o eșalonare a unei astfel de interpretări a frumuseții.

Denumirea proiectului : Nyx's Arc, Numele proiectanților : YuShih, Lee, Numele clientului : YuShih.

Nyx's Arc Rochia

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.