Revista de proiectare
Revista de proiectare
Covor

Folded Tones

Covor Covoarele sunt în mod inerent plat, scopul a fost de a contesta acest fapt simplu. Iluzia tridimensionalității este realizată doar cu trei culori. Varietatea tonurilor și adâncimii covorului depinde de lățimea și densitatea dungi, mai degrabă decât de o paletă mare de culori care se pot arunca cu un anumit spațiu, permițând astfel o utilizare flexibilă. De sus sau departe, covorul seamănă cu o foaie pliată. Cu toate acestea, în timp ce stai sau stai întins pe el, iluzia pliurilor nu poate fi perceptibilă. Acest lucru duce la utilizarea unor linii repetitive simple care pot fi savurate ca un model abstract până aproape.

Denumirea proiectului : Folded Tones, Numele proiectanților : Enoch Liew, Numele clientului : Terrace Floors & Furnishings.

Folded Tones Covor

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.