Revista de proiectare
Revista de proiectare
Paravent

Positive and Negative

Paravent Acesta este un produs care servește ca funcție și frumusețe simultan, condimentat cu un indiciu de cultură și rădăcini. Paravantul „pozitiv și negativ” acționează ca o barieră reglabilă și mobilă pentru confidențialitate care nu iese sau nu perturbe un spațiu. Motivul islamic conferă un efect asemănător dantelelor care este scăzut și vice verset din materialul Corian / rășină. Similar cu yin yang-ul, există întotdeauna puțin bine în rău și întotdeauna puțin rău în bine. Când soarele apune „Pozitiv și Negativ”, este cu adevărat momentul său strălucitor, iar umbrele geometrice pictează camera.

Denumirea proiectului : Positive and Negative , Numele proiectanților : Mona Hussein Design House, Numele clientului : .

Positive and Negative  Paravent

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.