Revista de proiectare
Revista de proiectare
Electrik-Trike Urban

Lecomotion

Electrik-Trike Urban Atât ecologic, cât și inovator, LECOMOTION E-trike este un triciclu de asistență electrică, care a fost inspirat de căruțele de cumpărături cuiburi. Tricurile LECOMOTION E sunt concepute pentru a funcționa ca parte a unui sistem de partajare a bicicletelor urbane. Proiectat, de asemenea, să se cuibărească între ele într-o linie pentru depozitare compactă și pentru a facilita colectarea și mișcarea multor simultan prin intermediul unei uși din spate pivotante și a unei manivele detașabile. Asistența la pedalare este oferită. Îl puteți folosi ca bicicletă normală, cu sau fără bateria de susținere. Marfa a permis, de asemenea, transportul a 2 copii sau a unui adult.

Denumirea proiectului : Lecomotion, Numele proiectanților : Natacha Lesty, Numele clientului : Lesty design.

Lecomotion Electrik-Trike Urban

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.