Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Birou

Aida

Lampa De Birou Personal, mă inspir din animale în natură și în majoritatea desenelor mele prefer să implementez forme naturale, mai degrabă decât să folosesc forme geometrice. Lampa de birou este unul dintre obiectele mele preferate în designul interior. Designul acestei lămpi de birou a fost inspirat de Horn of ram (wether). Am încercat să creez o formă sculpturală și decorativă, funcționând ca o lampă de birou.

Denumirea proiectului : Aida, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Aida Lampa De Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.