Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Birou

Aida

Lampa De Birou Personal, mă inspir din animale în natură și în majoritatea desenelor mele prefer să implementez forme naturale, mai degrabă decât să folosesc forme geometrice. Lampa de birou este unul dintre obiectele mele preferate în designul interior. Designul acestei lămpi de birou a fost inspirat de Horn of ram (wether). Am încercat să creez o formă sculpturală și decorativă, funcționând ca o lampă de birou.

Denumirea proiectului : Aida, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Aida Lampa De Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.