Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Birou

Aida

Lampa De Birou Personal, mă inspir din animale în natură și în majoritatea desenelor mele prefer să implementez forme naturale, mai degrabă decât să folosesc forme geometrice. Lampa de birou este unul dintre obiectele mele preferate în designul interior. Designul acestei lămpi de birou a fost inspirat de Horn of ram (wether). Am încercat să creez o formă sculpturală și decorativă, funcționând ca o lampă de birou.

Denumirea proiectului : Aida, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Aida Lampa De Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.