Revista de proiectare
Revista de proiectare
Lampa De Birou

Aida

Lampa De Birou Personal, mă inspir din animale în natură și în majoritatea desenelor mele prefer să implementez forme naturale, mai degrabă decât să folosesc forme geometrice. Lampa de birou este unul dintre obiectele mele preferate în designul interior. Designul acestei lămpi de birou a fost inspirat de Horn of ram (wether). Am încercat să creez o formă sculpturală și decorativă, funcționând ca o lampă de birou.

Denumirea proiectului : Aida, Numele proiectanților : Ali Alavi, Numele clientului : Ali Alavi design.

Aida Lampa De Birou

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.