Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hipercarul

Shayton Equilibrium

Hipercarul Echilibrul Shayton reprezintă hedonismul pur, perversiunea pe patru roți, un concept abstract pentru majoritatea oamenilor și realizarea viselor la puțini norocoși. Reprezintă plăcerea finală, o nouă percepție a trecerii dintr-un punct în altul, unde obiectivul nu este la fel de important ca experiența. Shayton este pregătit să descopere limitele capacităților materiale, să testeze noi propulțiuni verzi alternative și materiale care ar putea îmbunătăți performanța păstrând în același timp pedigreul hipercarului. Faza care urmează este de a găsi investitorul / investitorii și de a face echilibrul Shayton o realitate.

Denumirea proiectului : Shayton Equilibrium, Numele proiectanților : Andrej Stanta, Numele clientului : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hipercarul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.