Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hipercarul

Shayton Equilibrium

Hipercarul Echilibrul Shayton reprezintă hedonismul pur, perversiunea pe patru roți, un concept abstract pentru majoritatea oamenilor și realizarea viselor la puțini norocoși. Reprezintă plăcerea finală, o nouă percepție a trecerii dintr-un punct în altul, unde obiectivul nu este la fel de important ca experiența. Shayton este pregătit să descopere limitele capacităților materiale, să testeze noi propulțiuni verzi alternative și materiale care ar putea îmbunătăți performanța păstrând în același timp pedigreul hipercarului. Faza care urmează este de a găsi investitorul / investitorii și de a face echilibrul Shayton o realitate.

Denumirea proiectului : Shayton Equilibrium, Numele proiectanților : Andrej Stanta, Numele clientului : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hipercarul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.