Revista de proiectare
Revista de proiectare
Hipercarul

Shayton Equilibrium

Hipercarul Echilibrul Shayton reprezintă hedonismul pur, perversiunea pe patru roți, un concept abstract pentru majoritatea oamenilor și realizarea viselor la puțini norocoși. Reprezintă plăcerea finală, o nouă percepție a trecerii dintr-un punct în altul, unde obiectivul nu este la fel de important ca experiența. Shayton este pregătit să descopere limitele capacităților materiale, să testeze noi propulțiuni verzi alternative și materiale care ar putea îmbunătăți performanța păstrând în același timp pedigreul hipercarului. Faza care urmează este de a găsi investitorul / investitorii și de a face echilibrul Shayton o realitate.

Denumirea proiectului : Shayton Equilibrium, Numele proiectanților : Andrej Stanta, Numele clientului : Shayton Automotive.

Shayton Equilibrium Hipercarul

Acest design excepțional este câștigător al premiului pentru designul platinei în competiția de design pentru jucării, jocuri și produse hobby. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați de platină pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative, jocuri și produse de hobby.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.