Revista de proiectare
Revista de proiectare
Deschizătorul De Scrisori

Memento

Deschizătorul De Scrisori Toate încep cu mulțumire. O serie de deschizători de scrisori care reflectă ocupațiile: Memento nu este doar un set de instrumente, ci și o serie de obiecte care exprimă recunoștința și sentimentele utilizatorului. Prin semantica produsului și imagini simple ale diferitelor profesii, design-urile și modalitățile unice de utilizare a fiecărei piese Memento oferă utilizatorului diverse experiențe de inimă.

Fotoliu

Osker

Fotoliu Osker vă invită imediat să vă așezați și să vă relaxați. Acest fotoliu are un design foarte pronunțat și curbat, oferind caracteristici distinctive, cum ar fi tâmplăriile din lemn perfect confecționate, cotierele din piele și amortizarea. Numeroasele detalii și utilizarea materialelor de înaltă calitate: pielea și lemnul solid garantează un design contemporan și atemporal.

Mobilierul Pentru Bazin

Eva

Mobilierul Pentru Bazin Inspirația designerului a venit din designul minimal și pentru utilizarea lui ca o caracteristică liniștită, dar revigorantă în spațiul din baie. A ieșit din cercetarea formelor arhitecturale și a volumului geometric simplu. Bazinul ar putea fi un element care definește diferite spații din jur și, în același timp, un punct central în spațiu. Este foarte ușor de utilizat, curat și durabil. Există mai multe variante, inclusiv stand stand, pe bancă și pe perete, precum și chiuvetă simplă sau dublă. Variațiile de culoare (culori RAL) vor ajuta la integrarea designului în spațiu.

Lampa De Masă

Oplamp

Lampa De Masă Oplamp cuprinde un corp ceramic și o bază din lemn masiv pe care este așezată o sursă de lumină led. Datorită formei sale, obținute prin fuziunea a trei conuri, corpul Oplamp poate fi rotit în trei poziții distinctive care creează diferite tipuri de lumină: lampă de masă înaltă cu lumină ambientală, lampă de masă joasă cu lumină ambientală sau două lumini ambientale. Fiecare configurație a conurilor lămpii permite cel puțin unul dintre fasciculele de lumină să interacționeze natural cu setările arhitecturale din jur. Oplamp este proiectat și complet realizat manual în Italia.

Lampa De Masă Reglabilă

Poise

Lampa De Masă Reglabilă Aspectul acrobatic al Poise, o lampă de masă proiectată de Robert Dabi de la Unform.Studio se schimbă între statică și dinamică și o postură mare sau mică. În funcție de proporția dintre inelul său iluminat și brațul care îl ține, apare o linie intersectantă sau tangentă cu cercul. Când este așezat pe un raft mai înalt, inelul ar putea depăși raftul; sau prin înclinarea inelului, ar putea atinge un perete înconjurător. Intenția acestei ajustabilități este de a-l implica pe proprietar să se implice creativ și să se joace cu sursa de lumină proporțional cu alte obiecte care o înconjoară.

Speaker-Orchestra

Sestetto

Speaker-Orchestra Un ansamblu orchestral de difuzoare care cântă împreună ca niște muzicieni adevărați. Sestetto este un sistem audio cu mai multe canale pentru redarea pieselor individuale ale instrumentelor în difuzoare separate de diferite tehnologii și materiale dedicate carcasei sonore specifice, printre betoane pure, plăci de rezonanță din lemn și claxoane ceramice. Amestecarea pieselor și a pieselor revine pentru a fi fizic în locul ascultării, ca într-un concert real. Sestetto este orchestra de cameră a muzicii înregistrate. Sestetto este auto-produs direct de designerii săi Stefano Ivan Scarascia și Francesco Shyam Zonca.