Revista de proiectare
Revista de proiectare
Scaunul De Grădină Public În Aer Liber

Para

Scaunul De Grădină Public În Aer Liber Para este un set de scaune publice în aer liber concepute pentru a oferi o flexibilitate restrânsă în spațiile exterioare. Un set de scaune care are o formă simetrică unic și se abate total de la echilibrul vizual inerent al designului convențional al scaunelor Inspirat de forma simplă a balansoarului, acest set de scaune în aer liber este îndrăzneț, modern și acceptă interacțiunea. Ambele cu fundul greu ponderat, Para A suportă rotația 360 în jurul bazei sale, iar Para B acceptă flipping bidirecțional.

Masa

Grid

Masa Grila este un tabel conceput dintr-un sistem de rețea care a fost inspirat din arhitectura tradițională chineză, unde un tip de structură din lemn numit Dougong (Dou Gong) este utilizat în diferite părți ale unei clădiri. Prin utilizarea structurii tradiționale din lemn interconectate, asamblarea mesei este, de asemenea, procesul de învățare despre structură și experimentarea istoriei. Structura de susținere (Dou Gong) este realizată din piese modulare care pot fi ușor demontate pentru a fi depozitate.

Seria De Mobilier

Sama

Seria De Mobilier Sama este o serie autentică de mobilier care oferă funcționalitate, experiență emoțională și unicitate prin formele sale minime, practice și efectul vizual puternic. Inspirația culturală extrasă din poezia costumelor învolburate purtate în ceremoniile Sama este reinterpretată în designul său printr-un joc de geometrie conică și tehnici de îndoire a metalelor. Postura sculpturală a seriei este combinată cu simplitatea materialelor, formelor și tehnicilor de producție, pentru a oferi funcțional & amp; beneficii estetice. Rezultatul este o serie modernă de mobilier care oferă o notă distinctă spațiilor de locuit.

Moara De Bucătărie Inteligentă

FinaMill

Moara De Bucătărie Inteligentă FinaMill este o moară de bucătărie puternică cu păstăi de condimente interschimbabile și reîncărcabile. FinaMill este modalitatea ușoară de a ridica gătitul cu aroma îndrăzneață a condimentelor proaspăt măcinate. Umpleți doar păstăile refolosibile cu condimente sau ierburi uscate, fixați o păstăie în loc și măcinați cantitatea exactă de condiment de care aveți nevoie cu o simplă apăsare de buton. Schimbați păstăile de condimente cu doar câteva clicuri și continuați să gătiți. Este singurul râșniț pentru toate condimentele tale.

Ad Focus-Ul Follow Focus

ND Lens Gear

Ad Focus-Ul Follow Focus ND LensGear se ajustează cu precizie egocentrică la lentile cu diametre diferite. Seria ND LensGear acoperă toate obiectivele ca niciun alt LensGear disponibil. Fără tăiere și fără îndoire: nu mai există șurubelnițe, curele uzate sau resturi enervante de curele care ies. Totul se potrivește ca un farmec. Și un alt plus, fără instrumente! Datorită designului său inteligent, se centrează ușor și ferm în jurul obiectivului.

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale

NiceDice

Sistemul Adaptor Pentru Filmări Profesionale NiceDice-System este primul adaptor multifuncțional din industria camerelor. Este foarte plăcut să atașați echipamente cu diferite standarde de montare de la diferite mărci - cum ar fi lumini, monitoare, microfoane și emițătoare - la camerele foto exact în modul în care sunt necesare pentru a fi în funcție de situație. Chiar și noile standarde de montare în curs de dezvoltare sau echipamentele recent cumpărate pot fi ușor integrate în sistemul ND, doar prin obținerea unui nou adaptor.