Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigaia Wc Suspendată La Perete

4Life

Tigaia Wc Suspendată La Perete Vasul de toaletă 4life își are locul în baie cu forma sa solidă și utilizarea funcțională ca imagine nouă a dominanței caracteristice. Vasul de toaletă ecologic impresionează atât prin aspectul său estetic, cât și prin respectarea naturii ... Abordarea generală a setului de copertine pentru scaune subțiri Set de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabil este butoanele de control ale funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Tigaia Wc Suspendată La Perete

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.