Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigaia Wc Suspendată La Perete

4Life

Tigaia Wc Suspendată La Perete Vasul de toaletă 4life își are locul în baie cu forma sa solidă și utilizarea funcțională ca imagine nouă a dominanței caracteristice. Vasul de toaletă ecologic impresionează atât prin aspectul său estetic, cât și prin respectarea naturii ... Abordarea generală a setului de copertine pentru scaune subțiri Set de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabil este butoanele de control ale funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Tigaia Wc Suspendată La Perete

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.