Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigaia Wc Suspendată La Perete

4Life

Tigaia Wc Suspendată La Perete Vasul de toaletă 4life își are locul în baie cu forma sa solidă și utilizarea funcțională ca imagine nouă a dominanței caracteristice. Vasul de toaletă ecologic impresionează atât prin aspectul său estetic, cât și prin respectarea naturii ... Abordarea generală a setului de copertine pentru scaune subțiri Set de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabil este butoanele de control ale funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Tigaia Wc Suspendată La Perete

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.