Revista de proiectare
Revista de proiectare
Tigaia Wc Suspendată La Perete

4Life

Tigaia Wc Suspendată La Perete Vasul de toaletă 4life își are locul în baie cu forma sa solidă și utilizarea funcțională ca imagine nouă a dominanței caracteristice. Vasul de toaletă ecologic impresionează atât prin aspectul său estetic, cât și prin respectarea naturii ... Abordarea generală a setului de copertine pentru scaune subțiri Set de scaune de toaletă cu mecanism de blocare ușor demontabil este butoanele de control ale funcției care trebuie introduse în partea interioară a setului de capac. Butoanele care sunt contactate de utilizator sunt așezate pe zonele care sunt cele mai greu de murdărit, astfel încât acest lucru oferă un avantaj suplimentar în ceea ce privește igiena.

Denumirea proiectului : 4Life, Numele proiectanților : SEREL Seramic Factory, Numele clientului : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

4Life Tigaia Wc Suspendată La Perete

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.