Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Samadara Ginige Personal Identity

Logo-Ul Identitatea personală (logo) a lui Samadara Ginige este un simbol al simplității și al sofisticării. Monograma elegantă care încorporează inițialele „s” și „g” a fost prezentată în multe galerii și articole. În logo-ul ei desenat cu o singură linie, cele două litere sunt conectate creativ și împletite dezvăluind abilitățile sale de design imaginativ cu o notă de feminitate. Samadara este atât un designer, cât și un dezvoltator. Designul general ne amintește de simbolul infinitului care ilustrează capacitatea ei de a oferi soluții de la capăt la capăt, de la proiectare la dezvoltare.

Denumirea proiectului : Samadara Ginige Personal Identity, Numele proiectanților : Samadara Ginige, Numele clientului : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.