Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Samadara Ginige Personal Identity

Logo-Ul Identitatea personală (logo) a lui Samadara Ginige este un simbol al simplității și al sofisticării. Monograma elegantă care încorporează inițialele „s” și „g” a fost prezentată în multe galerii și articole. În logo-ul ei desenat cu o singură linie, cele două litere sunt conectate creativ și împletite dezvăluind abilitățile sale de design imaginativ cu o notă de feminitate. Samadara este atât un designer, cât și un dezvoltator. Designul general ne amintește de simbolul infinitului care ilustrează capacitatea ei de a oferi soluții de la capăt la capăt, de la proiectare la dezvoltare.

Denumirea proiectului : Samadara Ginige Personal Identity, Numele proiectanților : Samadara Ginige, Numele clientului : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.