Revista de proiectare
Revista de proiectare
Logo-Ul

Samadara Ginige Personal Identity

Logo-Ul Identitatea personală (logo) a lui Samadara Ginige este un simbol al simplității și al sofisticării. Monograma elegantă care încorporează inițialele „s” și „g” a fost prezentată în multe galerii și articole. În logo-ul ei desenat cu o singură linie, cele două litere sunt conectate creativ și împletite dezvăluind abilitățile sale de design imaginativ cu o notă de feminitate. Samadara este atât un designer, cât și un dezvoltator. Designul general ne amintește de simbolul infinitului care ilustrează capacitatea ei de a oferi soluții de la capăt la capăt, de la proiectare la dezvoltare.

Denumirea proiectului : Samadara Ginige Personal Identity, Numele proiectanților : Samadara Ginige, Numele clientului : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logo-Ul

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.