Revista de proiectare
Revista de proiectare
Corpul De Iluminat

Cubeoled

Corpul De Iluminat Adâncime, transparență și contrast - CUBE | OLED interpretează aceste elemente fundamentale ale luminii vizibile într-un design monolitic pur. 12 panouri organice transparente cu diodă de emisie de lumină (OLED) sunt dispuse într-un sistem de coordonate ortogonale și laminate între 8 cuburi de sticlă optică / cristal transparentă. Prin traseele de circuit transparente aplicate pe suprafețele interioare de sticlă, panourile OLED asamblate în interiorul monolitului sunt alimentate cu energie electrică. Când este activat, matricea integrală transformă acest cub transparent într-o sursă de lumină omnirecțională.

Denumirea proiectului : Cubeoled, Numele proiectanților : Markus Fuerderer, Numele clientului : Markus Fuerderer.

Cubeoled Corpul De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.