Revista de proiectare
Revista de proiectare
Corpul De Iluminat

Cubeoled

Corpul De Iluminat Adâncime, transparență și contrast - CUBE | OLED interpretează aceste elemente fundamentale ale luminii vizibile într-un design monolitic pur. 12 panouri organice transparente cu diodă de emisie de lumină (OLED) sunt dispuse într-un sistem de coordonate ortogonale și laminate între 8 cuburi de sticlă optică / cristal transparentă. Prin traseele de circuit transparente aplicate pe suprafețele interioare de sticlă, panourile OLED asamblate în interiorul monolitului sunt alimentate cu energie electrică. Când este activat, matricea integrală transformă acest cub transparent într-o sursă de lumină omnirecțională.

Denumirea proiectului : Cubeoled, Numele proiectanților : Markus Fuerderer, Numele clientului : Markus Fuerderer.

Cubeoled Corpul De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.