Revista de proiectare
Revista de proiectare
Corpul De Iluminat

Cubeoled

Corpul De Iluminat Adâncime, transparență și contrast - CUBE | OLED interpretează aceste elemente fundamentale ale luminii vizibile într-un design monolitic pur. 12 panouri organice transparente cu diodă de emisie de lumină (OLED) sunt dispuse într-un sistem de coordonate ortogonale și laminate între 8 cuburi de sticlă optică / cristal transparentă. Prin traseele de circuit transparente aplicate pe suprafețele interioare de sticlă, panourile OLED asamblate în interiorul monolitului sunt alimentate cu energie electrică. Când este activat, matricea integrală transformă acest cub transparent într-o sursă de lumină omnirecțională.

Denumirea proiectului : Cubeoled, Numele proiectanților : Markus Fuerderer, Numele clientului : Markus Fuerderer.

Cubeoled Corpul De Iluminat

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Interviu de design al zilei

Interviuri cu designeri de renume mondial.

Citiți cele mai recente interviuri și conversații despre design, creativitate și inovație între jurnalistul de design și designeri, artiști și arhitecți de renume mondial. Vedeți cele mai recente proiecte de design și design-uri premiate de designeri celebri, artiști, arhitecți și inovatori. Descoperiți perspective noi despre creativitate, inovație, arte, design și arhitectură. Aflați mai multe despre procesele de proiectare ale marilor designeri.