Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Jewel Box

Conceptul De Bijuterii Adaptabile Jewel Box este un concept al bijuteriilor adaptabile bazate pe utilizarea cărămizilor de jucării precum "lego". Cu acest principiu, puteți face, anula și refaca de fiecare dată o altă bijuterie! Cutia de bijuterii există atât în gata de purtare, cât și în bijuterii cu pietre prețioase sau bijuterii pentru pasarelă. Ca un concept deschis, dezvoltarea Jewel Box nu se va termina niciodată: putem continua să creăm noi forme și să folosim noi materiale. Jewel Box permite să creeze în fiecare sezon plăci de acoperire cu culori și modele urmând moda hainelor.

Denumirea proiectului : Jewel Box, Numele proiectanților : Anne Dumont, Numele clientului : Anne Dumont.

Jewel Box Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.