Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Jewel Box

Conceptul De Bijuterii Adaptabile Jewel Box este un concept al bijuteriilor adaptabile bazate pe utilizarea cărămizilor de jucării precum "lego". Cu acest principiu, puteți face, anula și refaca de fiecare dată o altă bijuterie! Cutia de bijuterii există atât în gata de purtare, cât și în bijuterii cu pietre prețioase sau bijuterii pentru pasarelă. Ca un concept deschis, dezvoltarea Jewel Box nu se va termina niciodată: putem continua să creăm noi forme și să folosim noi materiale. Jewel Box permite să creeze în fiecare sezon plăci de acoperire cu culori și modele urmând moda hainelor.

Denumirea proiectului : Jewel Box, Numele proiectanților : Anne Dumont, Numele clientului : Anne Dumont.

Jewel Box Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Proiectant al zilei

Cei mai buni designeri, artiști și arhitecți din lume.

Un design bun merită recunoaștere deosebită. În fiecare zi, suntem încântați să oferim designeri uimitori care creează modele originale și inovatoare, arhitectură uimitoare, modă elegantă și grafică creativă. Astăzi, vă prezentăm unul dintre cei mai mari designeri din lume. Verificați astăzi un portofoliu de design premiat și inspirați-vă zilnic în design.