Revista de proiectare
Revista de proiectare
Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Jewel Box

Conceptul De Bijuterii Adaptabile Jewel Box este un concept al bijuteriilor adaptabile bazate pe utilizarea cărămizilor de jucării precum "lego". Cu acest principiu, puteți face, anula și refaca de fiecare dată o altă bijuterie! Cutia de bijuterii există atât în gata de purtare, cât și în bijuterii cu pietre prețioase sau bijuterii pentru pasarelă. Ca un concept deschis, dezvoltarea Jewel Box nu se va termina niciodată: putem continua să creăm noi forme și să folosim noi materiale. Jewel Box permite să creeze în fiecare sezon plăci de acoperire cu culori și modele urmând moda hainelor.

Denumirea proiectului : Jewel Box, Numele proiectanților : Anne Dumont, Numele clientului : Anne Dumont.

Jewel Box Conceptul De Bijuterii Adaptabile

Acest design deosebit este câștigător al premiului de design bronz în competiția de arhitectură, construcție și structură. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design-uri premiați din bronz pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de arhitectură, construcție și structură.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.