Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Baboor Dawar Line

Masa În căutarea de a transcende limitele normalității și încercarea perpetuă de a îmbina moștenirea istorică egipteană cu mijloacele de design contemporane prezentate în materiale și finisaje, această piesă distinctivă „Baboor” a fost inspirată de tradiționalul „sobă Primus” care a fost un echipament obligatoriu pentru de peste un secol și își păstrează utilizarea abundentă până astăzi în zonele rurale. Este o amintire a unuia dintre numeroasele articole, care au fost cândva o marfă de prestigiu și, odată cu trecerea timpului, a dispărut din umbră într-o antichitate. Orice articol poate fi o piesă de maestru văzută odată cu viziune artistică.

Denumirea proiectului : Baboor Dawar Line, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Masa

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Echipa de proiectare a zilei

Cele mai mari echipe de proiectare din lume.

Uneori ai nevoie de o echipă foarte mare de designeri talentați care să vină cu modele cu adevărat grozave. În fiecare zi, oferim o echipă distinctă de design inovativ și creativ de premiere. Explorați și descoperiți arhitectură originală și creativă, proiectare bună, modă, design grafic și proiecte de strategie de proiectare din echipele de proiectare din întreaga lume. Inspirați-vă din lucrările originale ale designerilor de maestri mari.