Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Baboor Dawar Line

Masa În căutarea de a transcende limitele normalității și încercarea perpetuă de a îmbina moștenirea istorică egipteană cu mijloacele de design contemporane prezentate în materiale și finisaje, această piesă distinctivă „Baboor” a fost inspirată de tradiționalul „sobă Primus” care a fost un echipament obligatoriu pentru de peste un secol și își păstrează utilizarea abundentă până astăzi în zonele rurale. Este o amintire a unuia dintre numeroasele articole, care au fost cândva o marfă de prestigiu și, odată cu trecerea timpului, a dispărut din umbră într-o antichitate. Orice articol poate fi o piesă de maestru văzută odată cu viziune artistică.

Denumirea proiectului : Baboor Dawar Line, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Masa

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.