Revista de proiectare
Revista de proiectare
Masa

Baboor Dawar Line

Masa În căutarea de a transcende limitele normalității și încercarea perpetuă de a îmbina moștenirea istorică egipteană cu mijloacele de design contemporane prezentate în materiale și finisaje, această piesă distinctivă „Baboor” a fost inspirată de tradiționalul „sobă Primus” care a fost un echipament obligatoriu pentru de peste un secol și își păstrează utilizarea abundentă până astăzi în zonele rurale. Este o amintire a unuia dintre numeroasele articole, care au fost cândva o marfă de prestigiu și, odată cu trecerea timpului, a dispărut din umbră într-o antichitate. Orice articol poate fi o piesă de maestru văzută odată cu viziune artistică.

Denumirea proiectului : Baboor Dawar Line, Numele proiectanților : Dalia Sadany, Numele clientului : Dezines Dalia Sadany Creations.

 Baboor Dawar Line Masa

Acest design bun este câștigător al premiului de design în cadrul competiției de proiectare a ambalajelor. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de designeri premiați pentru a descoperi multe alte lucrări de design de ambalaje noi, inovatoare, originale și creative.

Legenda designului zilei

Designeri legendari și lucrările lor premiate.

Legendele de design sunt designeri extrem de celebri care fac din lumea noastră un loc mai bun cu design-urile lor bune. Descoperiți designeri legendari și design-urile lor inovatoare de produse, opere de artă originale, arhitectură creativă, modele de modă deosebite și strategii de design. Bucurați-vă și explorați lucrările originale de design ale designerilor, artiștilor, arhitecților, inovatorilor și brandurilor premiate la nivel mondial. Inspirați-vă din modele creative.