Revista de proiectare
Revista de proiectare
Bijuteriile

odyssey

Bijuteriile Ideea de bază a odiseei prin monomer presupune acoperirea formelor voluminoase, geometrice, cu o piele modelată. De aici evoluează o interacțiune între claritate și denaturare, transparență și ascundere. Toate formele și modelele geometrice pot fi combinate după bunul plac, variate și completate cu completări. Această idee fascinantă și simplă permite crearea unei game aproape inepuizabile de modele, în concordanță perfectă cu oportunitățile oferite de prototiparea rapidă (imprimarea 3D), deoarece fiecare client poate avea un produs complet individual și unic produs (vizitați: www.monomer). UE-shop).

Țesătura Tactilă

Textile Braille

Țesătura Tactilă Gândirea textilă jacquard universală industrială ca traducător pentru nevăzători. Această țesătură poate fi citită de oameni cu vedere bună și este destinată acestora să ajute nevăzătorii care încep să își piardă vederea sau au probleme de vedere; pentru a învăța sistemul braille cu un material prietenos și comun: țesătura. Conține alfabetul, numerele și semnele de punctuație. Nu se adaugă culori. Este un produs la scară gri, ca principiu al percepției luminii. Este un proiect cu semnificație socială și depășește textilele comerciale.

Ochelari

Mykita Mylon, Basky

Ochelari Colecția MYKITA MYLON este confecționată dintr-un material ușor din poliamidă, cu o reglare individuală deosebită. Acest material special este creat strat cu strat datorită tehnicii Selective Laser Sintering (SLS). Prin reinterpretarea formei tradiționale de ochelari rotunde și oval-rotunde, care a fost la modă în anii 1930, modelul BASKY adaugă o nouă față acestei colecții de ochelari, care a fost inițial concepută pentru a fi utilizată în sport.

Ceas

Ring Watch

Ceas Ceasul inelar reprezintă simplificarea maximă a unui ceas de mână tradițional prin eliminarea numerelor și a mâinilor în favoarea celor două inele. Acest design minimalist oferă atât un aspect curat, cât și simplu, care se potrivește perfect cu estetica atrăgătoare a ceasui. Coroana de semnătură oferă în continuare un mijloc eficient pentru schimbarea orei, în timp ce ecranul său ascuns de e-cerneală arată benzile de culori vii cu o definiție excepțională, păstrând în cele din urmă un aspect analog, oferind, de asemenea, o durată de viață mai mare a bateriei.

Brățara

Fred

Brățara Există multe tipuri diferite de brățări și brățări: designeri, aurii, din plastic, ieftine și scumpe ... dar frumoase așa cum sunt, toate sunt întotdeauna pur și simplu doar brățări. Fred este ceva mai mult. Aceste manșete în simplitatea lor reînvie nobilimea timpurilor vechi, dar sunt moderne. Ele pot fi purtate și pe mâini goale, pe o bluză de mătase sau un pulover negru și vor adăuga mereu o notă de clasă persoanei care le poartă. Aceste brățări sunt unice, deoarece vin ca pereche. Sunt foarte ușoare ceea ce face ca purtarea lor să fie nefericită. Purtându-le, unul va fi observat în mod sigur!

Colierul Și Brosa

I Am Hydrogen

Colierul Și Brosa Designul este inspirat din filosofia neoplatonică a macrocosmosului și microcosmosului, văzând aceleași tipare reproduse pe toate nivelurile cosmosului. Referindu-se la raportul de aur și la secvența de fibonacci, colierul prezintă un design matematic care imită modelele de fitotoxie observate în natură, așa cum se observă la floarea-soarelui, margarete și diverse alte plante. Torusul de aur reprezintă Universul, învăluit în țesătura spațiului-timp. „Eu sunt hidrogen” reprezintă simultan un model al „Constantei universale a proiectării” și un model al Universului însuși.