Revista de proiectare
Revista de proiectare
Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Macaroni Club

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Colecția, Macaroni Club, este inspirată din The macaroni & # 039; s de la mijlocul secolului 18, care le leagă de persoanele dependente de logo-ul de astăzi. Macaroanul a fost termenul pentru bărbații care au depășit limitele obișnuite ale modei la Londra. Erau logo-ul maniei secolului al XVIII-lea. Această colecție își propune să arate puterea logo-ului din trecut în prezent și creează Macaroni Club ca marcă de la sine. Detaliile despre design sunt inspirate din costumele Macaroni din 1770 și din tendința actuală a modei, cu volume și lungime extreme.

Ceas

Argo

Ceas Argo de Gravithin este un ceas al cărui design este inspirat de un sextant. Prezintă un cadran dublu gravat, disponibil în două nuanțe, Deep Blue și Black Sea, în onoarea aventurilor mitice ale navei Argo. Inima ei bate datorită unei mișcări de cuarț elvețian Ronda 705, în timp ce sticla safir și oțelul puternic periat 316L asigură și mai multă rezistență. De asemenea, este rezistent la apă 5ATM. Ceasul este disponibil în trei culori diferite ale carcasei (auriu, argintiu și negru), două nuanțe de cadran (Deep Blue și Black Sea) și șase modele de curele, în două materiale diferite.

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei

Hybrid Beauty

Colecția De Îmbrăcăminte Pentru Femei Proiectarea colecției Hybrid Beauty este să folosească înțelepciunea ca mecanism de supraviețuire. Caracteristicile drăguțe fondate sunt panglici, volane și flori, iar acestea sunt remadate prin tehnici tradiționale de fabrică de fabricație și de couture. Aceasta recreează tehnici vechi de couture la hibrid modern, care este romantic, întunecat, dar și veșnic. Întregul proces de proiectare al Hybrid Beauty promovează durabilitatea pentru a crea modele atemporale.

Inel

Ohgi

Inel Mimaya Dale, designerul inelui Ohgi a transmis un mesaj simbolic cu acest inel. Inspirația ei din inel a venit din semnificațiile pozitive pe care fanii japonezi pliați și cât sunt de iubiți în cultura japoneză. Folosește aur galben de 18 K și un safir pentru material și aduc o aură luxoasă. Mai mult, ventilatorul pliabil este așezat pe un inel într-un unghi care conferă o frumusețe unică. Designul ei este o unitate între Est și Vest.

Inel

Gabo

Inel Inelul Gabo a fost conceput pentru a încuraja oamenii să revizuiască latura jucăușă a vieții, care de obicei se pierde la sosirea vârstei adulte. Designerul s-a inspirat din amintirile observării fiului ei jucându-se cu cubul său magic de culoare. Utilizatorul se poate juca cu inel prin rotirea celor două module independente. Procedând astfel, seturile de culori ale pietrei prețioase sau poziția modulelor pot fi potrivite sau nepotrivite. Pe lângă aspectul jucăuș, utilizatorul are posibilitatea de a purta zilnic un inel diferit.