Revista de proiectare
Revista de proiectare
Foulard De Mătase

Passion

Foulard De Mătase „Pasiunea” este unul dintre obiectele „Salutări”. Pliați frumos eșarfa de mătase într-un pătrat de buzunar sau încadrați-o ca o lucrare de artă și faceți să dureze toată viața. Este ca un joc - fiecare obiect are mai multe funcții. „Salutări” întruchipează o corelație blândă între meșteșugurile vechi și obiectele de design modern. Fiecare design este o piesă de artă unică și spune o poveste diferită. Imaginează-ți un loc în care fiecare mic detaliu spune o poveste, unde calitatea este o valoare a vieții, iar cel mai mare lux este să fii adevărat pentru tine. Aici se întâlnesc „Salutări”. Lasă arta să te întâlnească și să îmbătrânească cu tine!

Denumirea proiectului : Passion, Numele proiectanților : Milena Grigaitiene, Numele clientului : Regards.

Passion Foulard De Mătase

Acest design excelent este câștigător al premiului de design auriu în cadrul concurenței de proiectare a produselor de iluminat și proiecte de iluminat. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design designeri premiați de aur pentru a descoperi multe alte noi, inovatoare, originale și creative lucrări de proiectare a proiectelor de iluminat.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.