Revista de proiectare
Revista de proiectare
Cerceii Și Inelul

Vivit Collection

Cerceii Și Inelul Inspirată de formele găsite în natură, Colecția Vivit creează o percepție interesantă și curiosă prin formele alungite și liniile învolburate. Piesele Vivit constau din foi de aur galben îndoite de 18k cu placaj de rodiu negru pe fețele exterioare. Cerceii în formă de frunze înconjoară globulele urechilor, astfel încât mișcările sale naturale creează un dans interesant între negru și aur - ascunzând și dezvăluind aurul galben dedesubt. Sinuozitatea formelor și atributele ergonomice ale acestei colecții prezintă un joc fascinant de lumină, umbre, strălucire și reflecții.

Cerceii Și Inelul

Mouvant Collection

Cerceii Și Inelul Colecția Mouvant s-a inspirat din anumite aspecte ale futurismului, cum ar fi ideile de dinamism și materializarea intangibilului prezentat de artistul italian Umberto Boccioni. Cerceii și inelul colecției Mouvant prezintă mai multe fragmente de aur de diferite dimensiuni, sudate astfel încât realizează o iluzie de mișcare și creează multe forme diferite, în funcție de unghiul în care este vizualizat.

Inelul

Moon Curve

Inelul Lumea naturală este într-o continuă mișcare, deoarece se echilibrează între ordine și haos. Un design bun este creat din aceeași tensiune. Calitățile sale de forță, frumusețe și dinamism provin din capacitatea artistului de a rămâne deschis acestor opuse în timpul actului de creație. Piesa finisată este suma nenumăratelor alegeri pe care artistul le face. Toate gândurile și niciun sentiment nu vor avea ca rezultat o muncă rigidă și rece, în timp ce toate sentimentele și niciun control nu dau muncă care nu se exprimă. Întrepătrunderea celor doi va fi o expresie a dansului vieții în sine.

Rochia

Nyx's Arc

Rochia Când lumina pătrunde prin ferestre cu un nivel fin, va produce un nivel de iluminare estetică, iluminare pentru a aduce oamenii în cameră atunci când misterios și liniștit mintea, ca Nyx cu un misterios și tăcut, utilizarea de țesături laminate și întoarceți-vă spre o eșalonare a unei astfel de interpretări a frumuseții.

Colier

Extravaganza

Colier Un colier elegant inspirat de rufe, decorațiuni antice ale gâtului, pe care le puteți vedea pe multe tablouri frumoase din secolele XVI și XVII. Caracterizat printr-un design contemporan și modern, simplificând stilul tipic ruffs încercând să-l facă modern și contemporan. Un efect sofisticat care dă eleganță purtătorului, folosind culori negru sau alb permite o multiplicitate de combinații cu un design modern și pur. Un colier dintr-o bucată, flexibil și ușor. Un material neprețuit, dar cu un design impresionant de modă înaltă, care face din acest colier nu doar o bijuterie, ci un ornament nou pentru corp.

Bijuterii-Cercei

Eclipse Hoop Earrings

Bijuterii-Cercei Există un fenomen care ne arestează continuu comportamentul, oprindu-ne morți pe urmele noastre. Fenomenul astrologic al unei eclipse solare a intrigat oamenii de la cele mai fragede vârste ale umanității. De la întunecarea bruscă a cerului și vărsarea Soarelui a aruncat o umbră lungă de teamă, suspiciune și minune asupra imaginațiilor Natura uimitoare a eclipselor solare lasă o impresie durabilă tuturor. Cerceii cu cercei din eclipsă din aur alb de 18K au fost inspirați din eclipsa solară din 2012. Designul încearcă să surprindă natura și frumusețea misterioasă a soarelui și a lunii.