Revista de proiectare
Revista de proiectare
Pandantiv

Taq Kasra

Pandantiv Taq Kasra, care înseamnă arcul kasra, este memento-ul Regatului Sasani care se află acum în Irak. Acest pandantiv inspirat de geometria Taq kasra și măreția fostelor suveranități care a fost în structura și subiectivismul lor, a fost folosit în această metodă arhitecturală pentru a face acest etos. Cel mai important atribut este designul modern care a făcut din aceasta o piesă cu o vedere distinctă, astfel încât forma laterală să pară un tunel și să aducă subiectivism și să formeze vederea frontală pe care a făcut-o un spațiu arcuit.

Denumirea proiectului : Taq Kasra, Numele proiectanților : Yazdan Pargoshaei, Numele clientului : Pargosha.

Taq Kasra Pandantiv

Acest design uimitor este câștigător al premiului de design argintat în competiția de modă, îmbrăcăminte și design vestimentar. Cu siguranță, ar trebui să vedeți portofoliul de design al premiilor de argint premiat pentru a descoperi multe alte lucrări noi, inovatoare, originale și creative de modă, îmbrăcăminte și îmbrăcăminte.

Proiectarea zilei

Design uimitor. Design bun. Cel mai bun design.

Modelele bune creează valoare pentru societate. În fiecare zi oferim un proiect special de design care demonstrează excelență în design. Astăzi, suntem încântați să prezentăm un design premiat care face o diferență pozitivă. Vom prezenta zilnic modele mai grozave și mai inspirate. Asigurați-vă că ne vizitați zilnic pentru a vă bucura de noi produse de proiectare și proiecte bune de la cei mai mari designeri din întreaga lume.